MALIBU VAN: ZEER VEEL BERGRUIMTE MET GEMAKKELIJKE TOEGANG
Kategorien: Van
Veröffentlichung: 21.04.2021

Elke Malibu Van profiteert van de innovatiekracht, de geavanceerde technologie en de hoge kwaliteit van de campers uit het premiumsegment. Dit resulteert in de unieke Malibu meerwaarde-garantie: een Malibu Van is altijd de ‘best Van in class’. Hij combineert de handige afmetingen van een bestelwagen met het comfort van een grote camper. Daarom beschikken alle Malibu Vans onder andere over zeer veel bergruimte met gemakkelijke toegang. In onze buscampers kunt u al uw vakantiebagage kwijt en zit alles veilig opgeborgen tijdens het rijden. En omdat alle bergruimtes van onze buscampers goed toegankelijk zijn, is het in- en uitladen een fluitje van een cent.

Enkele voorbeelden van de zeer grote bergruimte met gemakkelijke toegang:

Alle Malibu Vans (behalve de Charming-variant in coupé- of GT skyview-uitvoering) hebben boven de bestuurderscabine een bovenkast met frontklep. In de twee compact-modellen 540 DB en 600 LE kan zelfs de woonkamertafel tijdens het rijden veilig worden opgeborgen.

Een hoogtepunt op het gebied van bergruimte is het grote opbergvak in de dubbele vloer van de zitgroep. Dankzij een toegangsluik en hoogwaardige scharnieren is het opbergvak gemakkelijk en snel toegankelijk.

Ook onder de zitbank bevindt zich in de Malibu Vans een grote bergruimte. Deze is van bovenaf gemakkelijk toegankelijk zonder dat de kussens telkens moeten worden verwijderd.

De grote voorraadlade onder de zitgroep tegenover de keuken biedt veel ruimte voor levensmiddelen.

 

Voor uw vakantiegarderobe is in alle indelingen een kledingkast voorzien. In de comfort-modellen kunt u uw bagage gemakkelijk opbergen in de extra hoge kledingkast met kleerhangerdiepte. In de Malibu Van first class - two rooms heeft u veel ruimte voor uw kleding dankzij de extra grote kledingkast onder het eenpersoonsbed aan bijrijderszijde en de linnenkast onder het eenpersoonsbed aan bestuurderszijde.

 

 

De multifunctionele hoge kast in model 640 LE RB kan worden gebruikt als keuken-, linnen- of extra hoge kledingkast. Deze functies kunnen uiteraard ook worden gecombineerd.

 

In alle Malibu Vans heeft u ook een hindernisvrije opbergruimte achterin. Aan beide zijden kunnen de bedden namelijk worden opgeklapt, zodat volumineuze bagage zoals fietsen hier zonder problemen kan worden opgeborgen. Dankzij het handige opbergvak onder de bedden kunt u ook kleinere spullen zoals fietshelmen veilig en netjes een plekje geven. Als er achterin nog meer bergruimte nodig is, kan er optioneel een uitneembare dubbele vloer worden aangebracht.

Wilt u meer informatie over de speciale kenmerken van Malibu Vans? Ontdek nu de Malibu meerwaarde-garantie.